Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Trygghetsvandring i Kungshall

Trygghetsvandring i Kungshall

På torsdag den 7 mars kommer kommunen tillsammans med bland annat Polisen, Nybro bostads AB, Hyresgästföreningen, PRO, Islamiska kulturföreningen och Fryshuset genomföra en trygghetsvandring i bostadsområdet Kungshall.

Syftet med denna trygghetsvandring är att skapa förutsättningar för att området ska upplevas som ännu tryggare och mer trivsamt. Den kommer också vara en del i det underlag till handlingsplan som kommunen just nu arbetar med.

Hur trygga vi känner oss kan vara avgörande för hur vi rör oss, under vilken tid på dygnet och var. Det kan påverka vilka aktiviteter vi deltar i, hur vi mår samt hur vi umgås med andra människor.

Kontakta kommunens trygghetssamordnare Marcus Augustsson om du har några frågor kring trygghetsvandringen.

E-post: marcus.augustsson@nybro.se.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.