Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Tillförordnad IT-chef på plats

Torbjörn Nilsson, tillförordnad IT-chef

Rekryteringen av en ny IT-chef till Nybro kommun pågår efter att tidigare IT-chef sagt upp sig på egen begäran. Torbjörn Nilsson är inhyrd som tillförordnad IT-chef tills rekryteringen är klar.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Torbjörn har mer än 35 år erfarenhet inom IT, även som IT-chef, och flera års erfarenhet från offentlig sektor. Han är inhyrd från Atea och kommer att arbeta som tillförordnad IT-chef på 50-70 procent fram till hösten/vintern när rekryteringen av en ny IT-chef förväntas vara klar.

I uppdraget kommer Torbjörn, tillsammans med medarbetarna på IT-enheten, att upprätthålla support, drift och underhåll av kommunens IT-system. Han kommer även att driva pågående och nya projekt och lyssna på verksamheternas IT-behov.

“Kommunens IT-system är mycket viktiga för hela organisationen. Vi säkrar härmed upp denna nyckelfunktion tills rekryteringen av en ny IT-chef är i hamn. Vi välkomnar Torbjörn till Nybro kommun”, säger kommunchef Carina Åresved-Gustafsson.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.