Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Tekniska problem gällande våra jobbannonser

Tekniska problem gällande våra jobbannonser

Vår leverantör för att ta emot och visa jobbannonser har tekniska problem och det är oklart när det kommer att fungera igen.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Tills dess hittar du alla våra annonser på platsbanken, där kan du läsa om jobben men inte söka dem. Tills problemet är löst går det bra att maila ansökan till rekryterande chef vars kontaktuppgifter står i annonsen. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Uppdatering 27/4: Information om att Vismas underleverantörer Iver har blivit utsatta för en cyberattack har kommit till vår kännedom. De stängde sin miljö i datacentret i Stockholm under måndag morgon (24 april). Driftleverantören arbetar med att återställa sin miljö. Det finns inga indikationer på att kunddata har blivit utsatt, eller gått förlorad. Det finns fortfarande ingen prognos på när detta ska komma igång igen.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.