Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Ny telefonsupport för hjälp med digitala vård- och omsorgstjänster

Äldre kvinna håller i en mobiltelefon

I Sverige finns det cirka 1 miljon människor som uppger att de inte känner sig inkluderade i det digitala samhället.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Av de som använder internet i åldersgruppen 65+ tycker 59% att den digitala utvecklingen går för snabbt och 30% av användarna har aldrig varit inne på 1177.se. Samtidigt behöver vi digitalisera delar av samhället för att klara av framtidens utmaningar, bland annat inom vård och omsorg.

Den 1 februari lanseras Support 2025, en avgiftsfri telefonsupport för personer som önskar få hjälp med digitala vård- och omsorgstjänster. Hit kan du på ett enkelt sätt ringa med små eller stora frågor och få hjälp och vägledning. Det kan till exempel vara frågor som hur man laddar ner ett covid-bevis, loggar in på 1177.se eller hur man beställer medicin på nätet.

Supporten nås på 010-199 22 25 och är tillgänglig för dig som bor i Borgholm, Emmaboda, Kalmar, Mörbylånga, Nybro och Torsås kommun. Öppettider är helgfria vardagar klockan 9-16. Välkommen med din fråga!

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.