Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Ny spontanyta för idrott

Ny spontanyta för idrott

Som en del i arbetet med Nybro kommuns antagna Sport- och fritidsprogram kommer det att anläggas en spontanyta för idrott i bostadsområdet Kungshall under året.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Projektet är ett samarbete mellan Nybro Bostad AB, RF-SISU-Småland, Nybro kommun och Nybro Innebandyklubb.

Syftet med en spontanyta är att uppmuntra barn och ungdomar till fysisk aktivitet, både utanför och inom den organiserade föreningsidrotten och skolans idrottsundervisning.

Ytan kommer att vara belyst, cirka 15 x 30 meter i storlek och omges av en sarg som bland annat kommer möjliggöra bandyspel och spolning av is när vädret tillåter.

Nybro Innebandyklubb kommer att förlägga del av sin träning på ytan och tillsammans med RF-SISU-Småland öppna upp för samarbete med både skolan och andra aktörer.

Kontakta oss

Sport och fritid

Om du har frågor kring kommunala sport- och fritidsanläggningar, föreningsbidrag eller andra föreningsfrågor kontakta sport och fritid.

Telefon: 0481-453 21
E-post: fritid@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.