Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Ny kulturutvecklare rekryterad

Ny kulturutvecklare rekryterad
Karin Engelholm

Karin Engelholm är ny kulturutvecklare på Nybro kommun från och med den 2 oktober. Vi önskar henne varmt välkommen till kulturenheten.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Karin kommer till oss från en liknande tjänst som Samordnare kultur och civilsamhälle vid Västerås Stad där hon samlat på sig god erfarenhet av samverkan med kulturverksamhetens nätverk och arbetsgrupper, föreningsstöd, scenkonst och en musikfestival. Hon kommer att tillträda sin tjänst som kulturutvecklare vid kulturenheten i Nybro kommun den 2 oktober efter sin pågående föräldraledighet.

“Vi ser fram emot att ta emot Karin i teamet och fortsätta arbetet med att skapa en struktur för vår operativa verksamhet i samverkan med civilsamhället och kommunens föreningsliv”, säger kulturchef Thomas Björklund-Svensson.

Som född och uppvuxen utanför Örsjö blir det att flytta tillbaka till hemtrakten för Karin. Nu letar hon efter bostad med ljus och lykta för sig, sambon och sonen.

“Jag blev väldigt glad och taggad när jag hittade annonsen och nu fått anställning som kulturutvecklare hos Nybro kommun! Att arbeta med kulturlivet i Nybro och samtidigt komma närmare familjen hemmavid blir toppen”, hälsar Karin.

Vi önskar Karin med familj lycka till i bostadsjakten och ser fram emot starten i oktober. Varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

Lärande & kultur

Kontakta oss gärna för frågor inom utbildning, barnomsorg och kultur.

E-post: larandeochkultur@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.