Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Nominering till ”Årets Universitetspartner 2022”

liggande prispokal

Lärande- och kulturförvaltningen i Nybro kommun är, tillsammans med utbildningsförvaltningarna i Kalmar, Mönsterås och Mörbylånga kommuner, nominerad till Linnéuniversitetets pris Årets Universitetspartner 2022.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Motivering till nomineringen lyder:

“Utbildningsförvaltningarna, Kalmar, Nybro, Mönsterås, Mörbylånga kommuner. De nominerade har på ett fantastiskt sätt bidragit och bidrar fortsatt till att skapa Sveriges bästa lärarutbildning.”

Utbildningsförvaltningarna är en av tre företag/organisationer som är nominerade till priset. Det är samarbetspartners inom lärarutbildningen vid Linnéuniversitetet som står bakom den fina nomineringen. Vinnaren koras och priset delas ut lördagen den 24 september under Guldfesten, Kalmar kommuns näringslivsgala som äger rum på Kalmar Sportcenter. Grundskolechef Daniel Hjertqvist kommer att närvara och representera Nybro kommuns Lärande- och kulturförvaltning under evenemanget.

”Det är förstås både smickrande och ärofyllt att bara bli nominerad till detta pris. Det är ett fantastiskt kvitto på engagemanget i vår organisation och jag ser det som ett resultat av många medarbetares gemensamma arbete, vilket vi ska känna oss stolta över. Samarbetet med lärarutbildningen är otroligt viktigt för vår organisation. Stort tack till alla inblandade,” säger Daniel Hjertqvist.

Pristagaren har utsetts av Kommittén för samhällelig drivkraft efter nomineringar från Linnéuniversitetets olika verksamheter. Nomineringsarbetet gjordes inför Guldfesten 2020 men på grund av pandemin så ställdes evenemanget då in. Nu är det dags.

Kontakta oss

Lärande & kultur

Kontakta oss gärna för frågor inom utbildning, barnomsorg och kultur.

E-post: larandeochkultur@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.