Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Malin och Mohamad nya som ambassadörer för omsorgsyrkena

Malin och Mohamad
Malin och Mohamad

Nu är rekrytering- och bemanningsenheten inom äldreomsorgen förstärkt med två ambassadörer som ska hjälpa till med att rekrytera vikarier inför sommaren.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

I vintras sökte omsorgsförvaltningen rekryteringsambassadörer till äldreomsorgen. Nu är Malin Pettersson och Mohamad Alhariri utsedda till uppdragen. Alla som jobbar i äldreomsorgen är viktiga som ambassadörer för yrket, men Malin och Mohamad kommer nu att kunna jobba extra med uppdraget på en del av sina respektive tjänster.

Det känns jättebra, säger Malin och Mohamad glatt.

De båda har olika bakgrund. Mohamad jobbade som kock och sadlade om till omsorgsyrket under pandemin. För Malin började karriären inom omsorgen med ett sommarjobb. Hon pluggade till lärare, men trivdes så bra med sommarjobbet att hon bytte bana. Därefter har hon gått äldreomsorgslyftet och utbildat sig till undersköterska. Både Malin och Mohamad jobbar i bemanningspoolen och är vana vid att träffa många olika människor.

Vad vill de båda då förmedla till de som funderar på att söka sommarjobb inom äldreomsorgen?

Vilken skillnad man gör, säger Malin. Vi gör vardagen lite roligare och bättre för kunderna, och man får så mycket tillbaka.

Senast idag så var det en kund som sa till mig att jag inte fick gå hem, ler Mohamad. Som anställd i äldreomsorgen är du så omtyckt, och får så mycket tillbaka.

Huvuduppdragen som ambassadör kommer vara att delta vid mässor, rekryteringsträffar och informationsmöten, att representera verksamheten och sprida information om arbetet.

nybro.se/sommarjobb

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.