Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Lisa Pettersson ny VD hos Nybro Bostads AB och AB Nybro Brunn

Lisa Pettersson ny VD hos Nybro Bostads AB och AB Nybro Brunn

Rekryteringen av ny VD för Nybro Bostads AB och AB Nybro Brunn är nu klar. Vi är mycket glada över att kunna presentera Lisa Pettersson som ny VD.

Lisa Pettersson kommer närmast från en tjänst på Siemens där hon som fastighetschef för Siemens Energy i södra Europa varit ansvarig och lett ett team utspritt över 16 länder. Hon har även ingått i den globala ledningsgruppen för Real Estate inom Siemens Energy och lett sin egna ledningsgrupp för södra Europa. Bland annat gör hennes gedigna erfarenhet av fastighetsbranschen och typ av ledarskap att vi är övertygade om att hon är rätt person för uppdraget.

Jag är förväntansfull och tacksam, men framförallt ödmjuk inför det här ärofyllda uppdraget som VD för Nybro Bostads AB och AB Nybro Brunn, säger Lisa Pettersson. Jag ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare ta nästa steg och leda bolagen in i framtiden.

Lisa Pettersson efterträder Sulev Pull när han går i pension under hösten efter många år som vd i bolagen. Sulev Pull kommer att finnas kvar under introduktionen för överlämning.

Rekryteringen har skett i samarbete med Nybro kommun. Nybro Bostads AB och AB Nybro Brunn är dotterbolag till Nybro Kommunbolag AB, som ägs till 100% av kommunen.

Lisa Pettersson tillträder sin tjänst den 14 oktober.

Vi hälsar Lisa Pettersson varmt välkommen och ser fram emot framtida samarbete.

Nybro bostads AB

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.