Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Lekplatser inom Nybro kommun

Badhusparken i Nybro

Läs om vad som gäller angående kommunens lekplatser, kommunens lekplatsprogram och vad du själv kan göra om du upptäcker fel.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Kommunen har tagit fram ett lekplatsprogram och en handlingsplan för allmänna platser som sträcker sig fram till 2029. Satsningen följer det beslut om prioriteringsordning och budget som görs i samhällsbyggnadsnämnden. I lekplatsprogrammet kan du läsa mer om vad som är planerat för kommunens lekplatser.

Lekplatsprogrammet, bilagor och handlingsplan

Årlig säkerhetsbesiktning

Varje år görs en säkerhetsbesiktning av varje lekpark, därefter följer tillsyn enligt skötselplan för park- och grönytor.

Hur snabbt åtgärdas felet?

Beroende på helgdagar görs det i allmänhet omgående efter att felet kommit till vår vetskap. Prioritering sker oftast efter hur omfattande felet är. Visuellt sliten utrustning åtgärdas efter handlingsplan för lekplatsprogrammet och följer den budget som är kopplad till beslutet.

Om du upptäcker fel

Om du upptäcker fel på någon av kommunens lekplatser kan du använda vår e-tjänst för felanmälan under “Mina sidor”.

E-tjänst, Felanmälan-skadegörelse

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.