Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Klassisk musik i Hyttan

Bild på
Foto: Länsmusiken i Kalmar

Den 28 juli klockan 12.00 uppträder Johannes Bolmvall från Nybro i Hyttan i Pukeberg. Instrument: piano, musik av Mozart, Rosenberg och Haydn.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Johannes började vid nio års ålder att spela piano på Kulturskolan i Nybro för Anna Gripstrand. Under gymnasietiden tog han även lektioner för Alexandra Gävert i Karlskrona. Han medverkade på konserter och mästarkurser, bland annat tillsammans med Robert Wells. Johannes har gått på Vadstena Sång- och Pianoakademi och påbörjar till hösten studier vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Om Unga musiker Kalmar län

Projektet är en satsning för att etablera och stärka unga utövare av den västerländska, klassiska konstmusiken i Kalmar län.

Unga musikutövare, främst från regionen, ska stöttas så de kan få växa och utvecklas inför vidare studier. Målsättningen är att projektet kan utvecklas genom att inleda internationella samarbeten. De som ingår i Unga Musiker Kalmar Län studerar på högskolor inom klassisk musik, sång eller komposition.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.