Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Kameraövervakning på Nybro station

Nybro station

För att öka tryggheten för stationens personal och besökare finns nu bevakningskameror installerade i och runt stationsbyggnaden.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Arbetande personal och resenärer ska alltid kunna känna sig säkra och trygga vid besök på Nybro station. Fler bevakningskameror är ett sätt att uppnå detta och en del i Nybro kommuns trygghetsarbete. Med utökad kamerabevakning både in- och utvändigt är det en åtgärd med stark förhoppning om att minska skadegörelse, tillgreppsbrott och ordningsstörningar.

– Stationen är i första hand till för dem som vill och behöver ta del av den samhällsservice som bedrivs där. Detta är ett sätt att göra platsen mindre attraktiv för dem som är där med dåliga avsikter. Vi hoppas även att bilderna ska kunna hjälpa Polisen att lagföra gärningspersoner, säger Christina Davidson, kommunstyrelsens ordförande.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.