Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Jobbgaranti omsorgen

Jobbgaranti omsorgen

Är du intresserad av att börja studera inom vård- och omsorg på gymnasienivå eller på vuxenutbildningen? Då kan du bli garanterad en tillsvidaretjänst på heltid efter avslutade studier.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Jobbgarantin innebär att alla som studerar vård- och omsorg på gymnasienivå eller vuxenutbildning kan bli garanterade en tillsvidaretjänst efter avslutade studier. För att ingå i jobbgarantin tecknas ett kontakt i början av studierna med några krav som behöver vara uppfyllda för att få ta del av denna möjlighet. Det kan till exempel vara att man ska ha minst betyg E i samtliga kurser, sommarjobbat hos oss, ha goda vitsord från handledarna vid samtliga APL, tagit körkort och deltagit i utbildningarna som vi erbjuder.

Jobbgaranti omsorgen

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.