Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Invigning av Friluftslivets år och ny gångbro över Ljungbyån

Kvinna dricker kaffe

I år är det Friluftslivets år! "Luften är fri" är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket. Projektet syftar till att få fler människor att prova friluftsliv.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Härmed invigs gångbron i Gangsmad över Ljungbyån och även friluftslivets år i Nybro kommun.

I Nybro kommun finns det flera olika naturområden som kan bjuda på fina friluftslivsupplevelser. Under året kommer vi lyfta dessa områden och aktiviteter som är möjliga att besöka.

Under 2020 bytte kommunen ut denna gångbro i Flerohopp som går över Ljungbyån och är en del av Dackeleden som sträcker sig från Aboda klint i norr till Mosjön i söder.

Friluftslivets år

På fredag den 22 januari invigs Friluftslivets år officiellt och ni kan gå in på luftenarfri.nu för att anmäla er till webbinariet.

På hemsidan finns en evenemangskalender. Där hittar du olika evenemang i hela Sverige. Du som anordnar aktiviteter kan gratis registrera ert evenemang för att få spridning och öka intresset för friluftslivet i kommunen.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.