Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Hej,får vi hälsa på hos dig och lära oss om ditt företag?

Hej,får vi hälsa på hos dig och lära oss om ditt företag?

Nybro kommun har som mål att det ska vara enkelt att driva och utveckla sitt företag hos oss. För att lära oss och bli bättre på företagarnas behov, så gör vi företagsbesök. Detta gör vi varje torsdag och då hälsar vi på hos er företagare tillsammans med politiker och tjänstemän. Får vi hälsa på hos dig?

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Vi tycker att Nybro kommun har ett fantastiskt näringsliv med många spännande företag, stora som små, inom många olika branscher. Vi ser att ni har potential och att vi tillsammans har mycket att erbjuda. Men, vi vet också att ni inte är helt nöjda med oss. Nu ber vi om er hjälp för att kunna bli bättre, för det är ni som företagare som vet vad som fungerar och vad som inte fungerar. Därför gör vi våra kontinuerliga företagsbesök för att, tillsammans med alla er företagare, gå till botten med vad som inte är bra och vad som kan bli bättre. Vi vill ta tag i problemen och hitta lösningar som gör livet som företagare enklare och smidigare i vår kommun.

Varje torsdag mellan 13.00-16:00 lägger vi lägger vi örat mot marken och beger oss ut på företagsbesök tillsammans med tjänstepersoner och politiker.

Vi vill lyssna, se och lära oss om din verksamhet, dina utmaningar och dina erfarenheter av att ha kontakt med oss. Allt för att kunna bli bättre på att hjälpa er och göra Nybro kommun till en bättre plats att driva företag på. Vill du hjälpa till?

Vill du ha besök av oss en torsdag?
Anmäl dig genom ett mail till Maria.Faltin@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.