Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Grattis till er som gått äldreomsorgslyftet!

Grattis till er som gått äldreomsorgslyftet!

Glada miner hos nöjda elever och lärare när äldreomsorgslyftet hade avslutning.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Äldreomsorgslyftet är en satsning som möjliggjorts genom statsbidrag samt samarbete mellan omsorgsförvaltningen och Åkrahällskolan. Det innebär att ett antal medarbetare inom omsorgsförvaltningen har möjlighet att studera halvtid på betald arbetstid.

Utbildningen är särskilt anpassad för Nybro kommuns medarbetare och genomförs under två terminer. Det är möjligt då utbildningen utgår från att deltagarna kan validera delar av utbildningen genom yrkeserfarenhet.

Gruppen har bestått av 13 elever, de har träffats i skolan en gång i veckan och har haft självstudier en dag per vecka. Ett intensivt år med både utbildning och arbete är nu genomfört. Just utbytet mellan olika arbetsplatser är värdefullt. Eleverna kommer från olika verksamheter, hemtjänst och särskilda boenden på olika platser i kommunen.

Från omsorgsförvaltningen deltog Marie Sjöö som gratulerade alla med en blomma och önskade lycka till.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.