Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Grattis Lintex!

Grattis Lintex!

Vi har nyligen haft Kristallgala, en galamiddag för näringslivet i Nybro arrangerad av Nybro Företagsgrupp. Ett tillfälle att hylla vårt näringsliv och några av alla goda förebilder i kommunen. Nybro kommun har som tradition att visa särskild uppmärksamhet, ge ett hedersomnämnde till ett företag som har vågat satsa och göra något utöver det vanliga. Denna gång blir det med hållbarhet i fokus.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Årets pris går till familjeföretaget LINTEX som grundades redan 1983 och har haft en ständig tillväxt under ett flertal år och har investerat och har vuxit i antalet anställda och omsättning. Vi har kunnat se deras investeringar i form av nya byggnader och ett av landets största soltak.

Motivering:

Att arbeta hållbart är en nyckelfaktor i företagets strategi, kultur och dagliga verksamhet där manlyckats skapa en tydlig, målinriktad och mångfacetterad helhetsmodell för sitt hållbarhetsarbete. De är engagerade i att hitta material i produktionen med lägsta möjliga klimatpåverkan, tillverkningsmetoder och inte minst energiförbrukning. Att investera i solenergi var en självklarhet för företaget och i ett nära samarbete med Nybro Energi möjliggjordes investeringen.

Stort grattis till alla pristagare på Kristallgalan!

Årets butik: Haralds Mattor.
Årets fastighetsägare: Ulf Andersson FastiNy
Årets Insats: Fryshuset Nybro.
Årets Entreprenör: Mats Gunnarsson, Nybro Transport.

Kontakta oss

Näringslivsutvecklare

Telefon: 0481-452 08

E-post: kommun@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.