Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Glada Bokens Orkester med vänner rockar sockorna!

Glada Bokens Orkester

Idag är det Världsdagen för Downs syndrom och det firar vi med premiär av en musikvideo med Glada Bokens Orkester med vänner.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Glada Bokens Orkester har fått hjälp av flera kompisar som är med i videon. Tack till alla er, ni är fantastiska!

Glada Bokens Orkester har spelat ihop i sex år. De tränar tillsammans två gånger i veckan på Bokens dagliga sysselsättning i Nybro kommun. De är ute och spelar för olika föreningar, på kalas eller andra evenemang flera gånger i månaden.

Låten som spelas heter Lika bra och är skriven av Tobias Svärd. Han driver en Youtube-kanal med massa härlig musik. Den heter Små sånger för stora hjärtan.

FN har utlyst 21 mars till Världsdagen för Downs syndrom. Syftet är att öka kunskapen om Downs syndrom. I Sverige och i flera andra länder uppmärksammar man dagen med att Rocka sockorna. Genom att ta på dig olika strumpor är du med och hyllar olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.