Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Företagare-Extra stöd till extern rådgivning

Företagare-Extra stöd till extern rådgivning

Smittläget i Sverige och vår omvärld har snabbt förändrats och återigen riskerar pandemin och Covid-19 att leda till negativa konsekvenser för vårt näringsliv och med anledningen av det meddelade regeringen den 17 december 2021 att man återinför krisstöden till företag.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Nu kan företag i Kalmar län med upp till 20 anställda åter söka extra stöd för extern rådgivning kopplat till Covid-19.

Regionen har beviljats EU-medel från regionala fonden Småland och Öarna och med hjälp av detta kan vi tillsammans med Region Kalmar län åter erbjuda kostnadsfri extern rådgivning för situationer uppkomna på grund av Covid-19 inom områden som ekonomi, juridik, personalfrågor och finansiering. Du kan exempelvis få hjälp vid ansökan om statliga stödpaket eller att gå igenom ekonomin i ditt företag. Max antal rådgivningstimmar per företag uppgår till 8 timmar. Rådgivningen måste vara genomförd senast 2022-05-31.

Kontakta oss

Näringslivsutvecklare

Telefon: 0481-452 08

E-post: kommun@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.