Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Familjehem sökes

Familjehem sökes

Nybro kommun söker familjehem åt en flicka i tidig skolålder som tycker om att vara ute och i rörelse.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

För att ge henne de bästa förutsättningarna till en positiv utveckling önskar vi att ni som familjehem är två stabila och trygga vuxna som kan finnas till för flickan, ge henne vägledning, kunna sätta gränser och struktur i vardagen men framförallt ge kärlek och värme samt ett lugnt och tryggt hem. För att minska konkurrens mellan eventuella barn i hemmet är det önskvärt att flickan får vara yngst.

Löpande under uppdraget kommer ni som familjehem ha en kontinuerlig kontakt med barnets handläggare samt få stöd och vägledning av en konsulent.

Har ni plats i ert hjärta och hem för vår flicka? Välkommen att höra av er till Cornelia Viberg, familjehemsrekryterare på Nybro kommun.

Telefon: 0481-453 88

E-post: cornelia.viberg@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.