Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Biblioteket får fart med lådcykel

Biblioteket får fart med lådcykel

Den svarta lådcykeln är en nyhet på biblioteket. Lådcykeln kommer att vara fullastad med allt från böcker, tidskrifter, musik och film framöver. Så det är nog tur att den har eldrift som kan slå till, när det blir tungt att trampa.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

När du beställer böcker eller annat material med bibliotekets tjänst ”Boken kommer” levereras det nu hem till dig med lådcykel! Servicen gäller även utanför tätorten, men levereras då istället med bokbussen.

Nybro bibliotek och tjänsten Boken kommer erbjuder dig som inte kan ta dig till biblioteket på egen hand möjlighet att beställa dina böcker från biblioteket, och få dem levererade hem till dörren.

  • Denna tjänst gäller tills vidare
  • Servicen innebär att du får böcker eller annat material hemkört till din bostad
  • Tjänsten är kostnadsfri

Bli låntagare för Boken kommer genom att maila biblioteket eller ring 0481-454 65. Detsamma gäller för att lägga din beställning. Biblioteket ringer sedan upp för att komma överens om vilken tid böckerna ska levereras.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.