Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Avstämning av kommunplan 2022-2024

Avstämning av kommunplan 2022-2024

Kommunplanen för 2022-2024 antogs av kommunfullmäktige i juni 2021. Nu har ett arbete pågått med att göra en avstämning utifrån att kommunen fått en ny skatteprognos som visar på ett bättre utfall än i juni.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Dels har kommunen fått extra medel i stadsbidrag utöver det generella bidragen, dels ökar skatteintäkterna. Detta medför att verksamheterna får ett påslag i budgeten.

Framförallt för Individ- och familjenämnden som föreslås få ytterligare sju miljoner till sin verksamhet samt Lärandenämnden som föreslås få fem miljoner kronor 2022 och ytterligare fem miljoner 2023.

Förslaget ska nu till kommunstyrelsen i november och därefter till kommunfullmäktige i december för beslut, säger kommunchef Carina Åresved Gustafsson.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.