Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

Alla kommunens badsjöar har bra vattenkvalitet

Alla kommunens badsjöar har bra vattenkvalitet

I Nybro kommun finns det goda möjligheter till bad. Det finns många fina badplatser runt om i kommunen och alla har sin charm, det är inte svårt att hitta mer än en favoritplats.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Vecka 29 togs badvattenprover vid samtliga 13 kommunala badplatser i kommunen. Alla vattenprover är godkända och visar på bra vattenkvalitet.

På Hav- och vattenmyndighetens hemsida hittar du aktuell information om badvattnets kvalité på respektive badplats. Vid otjänligt badvattenprov och om avrådan från bad blir nödvändigt kommer detta informeras både på plats vid den aktuella badplatsen och på kommunens hemsida.

Badvattenkvalitet Nybro kommun – Havs- och vattenmyndigheten

Badplatser i Nybro kommun

För att se en kartbild över alla de 13 kommunala badplatserna klickar du in på badplatskartan där det finns presentation med bild och information om varje kommunal badplats.

Badplatskartan

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.