Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

7 oktober Sociala medier – Skapa din digitala historia!

7 oktober Sociala medier – Skapa din digitala historia!

Var med oss i våra livesända frukostmöten i Pukeberg med intressanta teman. Den 7 oktober kör vi sociala medier som tema.

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

Helen Karlsson, Nybro Företagsgrupp samtalar med dagens gäster i det intressanta ämnet Sociala Medier – Vilken kunskap krävs, vad blir resultatet?

Våra gäster;
Lina Isaksson Kommunikationsdirektör, Region Kalmar län. Vi får höra Lina berätta om Region Kalmar läns kommunikation på social medier och dess strategiska grepp för att lyckas nå ut med information under pandemin.

Madeleine Petersson Kreativ chef, Social Stories Bureau. Företaget, är en kreativ digital mediabyrå. De skapar storytelling och historier man minns med innehåll som väcker uppmärksamhet i vardagsbruset till ett företags profil i social medier. Idag arbetar de med kunder som Kalmar City, Kvarteret Giraffen och Kalmar Energi.

Tid: Torsdag 7 oktober 08.00-09.00
Var: Digitalt via Teamslänk som skickas via e-post

Kommande möten: 4 november , 2 december

MP Inbjudan_20211007

Kontakta oss

Näringslivsutvecklare

Telefon: 0481-452 08

E-post: kommun@nybro.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.