Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. select your language after clicking the link below. The service opens in a new browser window.
Google translate

3 vandringsleder på 7 dagar

Person håller upp stämpelkort. På kortet syns tre stämpelrutor, informationstext om tävlingen och Nybro kommuns logotyp.

Upptäck Nybro kommuns fantastiska leder i sommar. Även i år kan du som hemestrar i Nybro kommun vara med och tävla om fina priser. Med i konceptet är Orrefors vandringsled, Örsjö vandringsled och Gråstensmon i Målerås. Vecka 27-32 vandrar vi så det ryker!

Den här nyheten är mer än 60 dagar gammal!

De tre vandringslederna som är med i tävlingen:

  • Orrefors vandringsled
  • Örsjö vandringsled
  • Gråstensmon i Målerås

Hur tävlar jag?

  • Vid starten av lederna finns orienteringsskyltar där du ska samla en stämpel för varje led. Klippkort finns på plats och det går även att skriva ut hemifrån.
  • Ta dig ut till vandringslederna och stämpla vid kontrollstationen. Fyll i datum och övriga uppgifter på klippkortet.
  • Det spelar ingen roll i vilken ordning du besöker vandringslederna. För att vara med och tävla om fina priser behöver du ha besökt alla tre under sju dagar.

Maila bild på färdigstämplade kort senast den 15 augusti 2021 till turism@nybro.se eller lämna in det hos Nybro Resecentrum, Engshyttegatan 6, 382 80 Nybro.

Klippkort för utskrift

Du kan även hämta klippkort på Nybro Turistinformation/Resecentrum, Tempo i Orrefors, Orranäs Glasbruk, Glasrikets Älgpark, Rugstorps Lantgård, Målerås Glasbruk, Cirkle K eller Café Hos Oss.

Hur vet jag om jag vunnit?

Dragningen av vinnare sker efter den 15 augusti. Vi kontaktar vinnarna och kommer även att presenteras dessa här på nybro.se och på Upplev Nybro – en del av Glasriket på Facebook. Lycka till!

Och glöm inte…

Du är självklart alltid välkommen att besöka vandringslederna i Nybro kommun även om du inte vill vara med i tävlingen! Håll omtänksamt avstånd till andra sällskap på vandringslederna.

Vandringsleder i Nybro kommun

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000 eller e-post kommun@nybro.se.