Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Mötesplats Pukeberg

Huvudsyftet är att mäkla och förmedla kontakter, kunskap och kompetens mellan akademin, kulturen, näringslivet, offentliga myndigheter och det omgivande samhället. Mötesplatsen ska även underlätta samverkan och skapa nätverk samt bli en tydlig och enkel kontaktyta för berörda aktörer

Aktiviteter på Mötesplatsen är t.ex. uppdragsutbildningar, enskilda kurser, seminarier, workshops, temadagar, yrkeshögskoleutbildningar, lunch- och frukostmöten, olika projekt och studentarbeten.

På Mötesplatsen finns initialt företrädare för Linnéuniversitetet, Riksglasskolan, Yrkeshögskolan, Nybro kommun, Glasriket och Nybro Företagsgrupp.

Mötesplatsen är även en av Linnéuniversitetets två noder i Kalmar län för att förmedla kunskap, forskning, kompetens och kontakter till näringslivet vid sidan av Linnéuniversitetets verksamhet i Kalmar och Växjö.

Mötesplatsen har även ett regionalt syfte och uppdrag för de omkringliggande kommunerna och deras näringslivs behov och mål.

Vid frågor: naringsliv@nybro.se 

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000