Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Semestervikariat

Är du en av våra viktiga betydelsefulla sommarhjältar? Som gillar människor, är nyfiken och nytänkande. Och framför allt vill du ha roligt, utvecklas och arbeta med något som gör skillnad!

Omsorgen för äldre

Uppskattar du möten med människor och gillar god omvårdnad? Att få vara i en omväxlande arbetsmiljö där du får möjlighet att ta eget ansvar och prova nya utmaningar? Då är detta ett jobb för dig.

Din arbetsdag är fascinerande. Du arbetar antingen inom hemtjänsten. Där ger du olika sorters stöd så att den du hjälper kan leva ett så självständigt och tryggt liv som möjligt i sin egen bostad. Eller på äldreboende för äldre där du också ger ett kvalificerat vård och omsorgsstöd. Vårt fokus är alltid våra kunder och dina arbetsuppgifter utgår från det stöd som beviljats.

Ditt betydelsefulla engagemang medverkar till en viktig samhällsfunktion och du kommer att arbeta i en organisation där du utvecklas. Här finns olika möjligheter, oavsett om du vill ha ett sommarjobb här och nu, eller om du funderar på en karriär inom äldreomsorgen.

Till ansökan – semestervikarie i äldreomsorgen

Omsorgsassistent och personlig assistent

Vill du växa och låta andra personer växa? Det handlar om att vara intresserad av att ge stöd och omsorg till personer som har olika funktionsvariationer med unika livssituationer.

Du ger motivation till vardagssysslor, personlig omsorg och bidrar till sociala kontakter. Det är ett härligt omväxlande och rejält stimulerande arbete.

Arbetsmiljön varierar. Du arbetar inom socialpsykiatrin, barnverksamheten, gruppbostaden, trapphusboendet, personlig assistans, mobila team och mobila team natt. Verksamheten pågår dygnet runt och varierar på de olika arbetsplatserna.

Har du ett genuint intresse för att arbeta med människor, kan arbeta självständigt samt har ett socialt och flexibelt förhållningssätt är det dig vi vill ha!

Till ansökan – semestervikarie omsorgsassistent och personlig assistent

Hungriga kockar

Att vara kock är att utföra ett hantverk. Det handlar om att ha ett brett och genuint intresse för mat, lite av en livsstil!

Du får arbeta med något du älskar, får ny kunskap om olika tillagningsmetoder och specialkost. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på var du arbetar och hur stort kök du jobbar i. Det är få maträtter som tillagas, men i stora mängder och det ska smaka gott!

Ditt sätt att ta ansvar, skapa rutiner och följa regler för livsmedelshantering har betydelse. Tempot är oftast högt och därför behöver du hantera stress på ett professionellt sätt. Du har kontakt med många människor, där din förmåga att kommunicera gör skillnad.

Sist men inte minst vill vi att du ska gilla att utveckla maten och dig själv.

Till ansökan – kock

Vilket jobb passar dig?

Genom att svara på ett antal frågor får du reda på vilket av ett 30-tal välfärdsyrken som passar just dig.

Yrkestestet för Sveriges viktigaste jobb

Här hittar du samtliga lediga tjänster hos oss

Alla lediga jobb hos Nybro kommun

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000