Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Starta-eget-träff den 5 maj

Starta-eget-träff den 5 maj
problem solution business

På vår Starta-eget-träff går vi igenom allmänna tips och lotsar dig bland organisationer, aktörer och nätverk som kan vara till hjälp vid starten av ditt företag.

Starta eget information riktar sig till dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller som fortfarande känner dig som nybliven företagare. Du kan också passa på boka individuell rådgivning kostnadsfritt med NyföretagarCentrum eller så bokar du in näringslivskontoret för att få tips .

På plats finns näringslivskontoret, Nyföretagarcentrum Kalmarsund, ALMi och Arbetsförmedlingen.

Varmt välkommen!

När: 5 maj kl 17:30 (blir mötet digitalt så kanske vi justerar tiden)
Var: Mötesplats i Pukeberg men kan även bli ett digitalt möte beroende på det läge som råder.
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan här

OBS: Vill ni inte vänta på detta så kan ni boka kostnadsfri individuell affärsrådgivning med NyföretgarCentrum som Nybro kommun har samarbete med.

Näringslivsenheten i kommunen lotsar dig gärna hjälper dig med kontakter, underlätta kommunikationen i myndighetsutövning, letar efter lediga lokaler eller bara vill hitta rätt kontakt i vår kommunala organisation.

Kontakta oss

Näringslivschef

Telefon: 0481-452 08

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000