Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Frukosthäng för företagare

Frukosthäng för företagare

Näringsliv - Är du företagare och vill ha hjälp att hitta nya lösningar på utmaningar i vardagen? Ni söker nätverk, samarbetspartners och få tips om olika möjligheter. Ni vill helt enkel ta ett steg till.

För vilka företag? ALLA är välkomna
Men mest nytta har ni som söker nätverk och samarbetspartners, men också ett tillfälle då entreprenörer hjälper entreprenörer att hitta nya lösningar på utmaningar i vardagen som företagare. Det kan vara allt från att utveckla sin tjänst eller vara, till att hitta en ny revisor eller ta reda på var den bästa lokalen finns. Inga frågor är dumma – allt välkomnas och alla är välkomna.

Vad sker under träffen?
Samling sker klockan kl 08:00 för mingel och därefter följer lite information från de olika samarbetspartnerna. Vi delar upp oss i grupper där alla som vill har med sig en utmaning i sin företagarvardag som de vill ha hjälp med. Varje deltagare får cirka fem minuter att vara i centrum. Företaget presenterar sin utmaning och sedan ska övriga deltagare ösa förslag, funderingar, lösningar över den som står i centrum. Här gäller det för alla att ha ett öppet sinne. Det betyder att alla förslag, funderingar och infall är ok och välkomna. Det är sedan upp till mottagaren vad de vill göra med informationen.

Vad händer efteråt?
Förhoppningsvis har alla deltagare massor av nya infallsvinklar, funderingar och lösningar på sin utmaning. Något som gör att ni kan tjäna mer pengar helt enkelt. Dessutom finns det så klart stora möjligheter att man hitta en ny samarbetspartner på kuppen…

På plats har vi; Almi Företagspartner, Nyföretagarcentrum Kalmarsund, Regionala inkubatorn Kalmar Sciencepark och Nybro företagsgrupp för att inspirera och delta i samtalen.

PS: Du kan också passa på att boka individuell rådgivning med de olika aktörerna!

Varmt välkommen med din ANMÄLAN

Plats: Stadshussalen, Nybro kommun (vån 2 Stora hotellet)
Kostnad: 50 kr självkostnadspris för en frukostmacka, Swishas på plats

Spara i min kalender (ICS) Hitta hit

Datum:

Tid: -

Pris: 50 SEK

Plats: Nybro Stora Hotellet, Mellangatan, Nybro, Sverige

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000