Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Biblioteket, låna böcker hemifrån

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset erbjuder Nybro bibliotek flera olika sätt att få hem dina lån. Detta för att hjälpa dig som vill låna böcker och annat, men som inte kan eller vill gå in på biblioteket just nu.

Nybro biblioteks hemsida

Boken kommer till dörren

Just nu finns möjlighet att få böcker levererade hem till dörren. Personalen på biblioteket ordnar så att böckerna lämnas och hämtas hemma hos dig efter överenskommelse. Låna allt från vanliga böcker, ljudböcker, talböcker, böcker med stor stil, lättlästa böcker, tidskrifter till musik och film.

Hämta utanför biblioteket

Om du själv vill ta dig till biblioteket, men inte gå in kan du ringa till biblioteket så ordnar så att dina önskade böcker lämnas utanför. Du måste ha med dig ditt lånekort eller legitimation.

Omlån

Om du inte hunnit läsa klart dina böcker går det bra att låna om dem. Det gör du genom att logga in på mina sidor. Böcker som någon annan har reserverat kan du tyvärr inte låna om.

Bokinkast

Biblioteket har ett bokinkast till höger om entrén. Där går det bra att återlämna så behöver du inte gå in. Bokinkastet är öppet dygnet runt och det som läggs där återlämnas senast nästkommande vardag.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000