Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Viktig information till Kulturhusets hyresgäster

Från och med den 1:a december 2021 införs nya bestämmelser för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med fler än 100 deltagare. Arrangören har 2 möjligheter att genomföra arrangemanget.

1.
Samtliga deltagare måste för att kunna delta utan restriktioner kunna uppvisa Covid-pass eller covid-bevis. Det finns att hämta på länken: https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/

Rutin måste skickas in till uthyraren med beskrivning över vilka åtgärder arrangören gör för att tillse att kontroll av besökande kommer att utföras. Här ska man också ange om de som inte uppfyller föreskriften avvisas eller anvisas till evenemanget på annat sätt. Här behöver arrangören ange på vilket sätt rekommendationerna i så fall följs.

2.
Evenemanget görs om till att följa de föreskrifter som föreligger för ett säkert evenemang i fråga om rekommenderat antal för lokalen och hur sällskap och enskilda besökare förevisas till anvisade platser.

Rutin måste skickas in till uthyraren för att visa hur arrangören tänker genomföra evenemanget på ett smittsäkert sätt.

Skicka information om hur Ni tänkt genomföra ert evenemang och vilka rutiner Ni avser att upprätta och följa för ert evenemang till vår kulturhusvärd tommy.gustavsson@nybro.se.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000