Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Rapportera trängsel

Trängsel är en avgörande faktor för smittspridning. Serveringsställen som till exempel kaféer och restauranger är därför platser med hög risk.

För att minska smittspridningen av covid-19 måste vi alla fortsätta hålla ett omtänksamt avstånd till varandra. Folkhälsomyndigheten har definierat ett säkert avstånd som minst 1 meter till andra sällskap. Vi vill gärna att du berättar för oss om du tycker att det är trångt på någon plats.

Via vår e-tjänst kan du tipsa oss om områden där det är svårt att hålla avstånd i Nybro kommun. Det gäller både inomhus och i utemiljön. Till exempel om det var mycket folk i lokalen, trångt vid borden eller annat som orsakade trängsel.

Vi ser till att din information når rätt mottagare.

E-tjänst för att tipsa om trängsel på serveringsställen

Mer information kring vad som gäller för tillfället och den tillfälliga lagen om tillsyn på serveringsställen hittar du hos Länsstyrelsen.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000