Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Energi- och klimatrådgivning

Kommunens energi- och klimatrådgivare svarar kostnadsfritt på frågor om uppvärmning, energikostnader, energieffektivisering, transporter, klimatet, statliga bidrag på energiområdet och mycket annat.

Energirådgivningens syfte är att visa på möjligheter om hur du kan minska din energianvändning, göra nytta för miljön och spara pengar. Många åtgärder förbättrar även komforten och inneklimatet.

Energi- och klimatrådgivningen är gemensam för Nybro, Emmaboda och Torsås kommuner den vänder sig till allmänheten, små och medelstora företag och organisationer.

Förutom rådgivningsverksamheten finns möjlighet till föredrag och information om energi i skolor, medverkan vid olika evenemang och temakvällar m.m.

Kontakta oss

Energi- och klimatrådgivare

Annika Persson Åberg

Telefon: 0486- 331 83

Epost: annika.persson-aberg@torsas.se

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000