Lyssna på denna webbplatsen

Använd vår lyssna-tjänst "ReadItSpeak" för att få webbplatsens innehåll uppläst direkt i webbläsaren.

Translate this webpage

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Select your language in the list below.

Gällande detaljplaner

Via en karta hittar du alla gällande detaljplaner i Nybro kommun. Här kan du enkelt se om det finns en detaljplan i området du är intresserad av och vad den i så fall innehåller.

Alla tätorter i Nybro kommun detaljplanelagda. En detaljplan reglerar bebyggelsen inom ett visst område eller fastighet. Den anger bland annat var hus får placeras, hur höga de får vara och vad de får användas till. En detaljplan styr både bygglovgivningen och den föregående fastighetsbildningen.

Så här hittad du gällande detaljplaner via kartan:

  • Öppna kartan som visar gällande detaljplaner
  • Gällande detaljplaner visas som röda fält (länkade) och blåa fält (ej länkade). Zooma in till det område du är intresserad av.
  • Klicka på det område du är intresserad av. Via rutan du får upp kan du klicka dig vidare till detaljplanens plankarta och dokument.

Hjälpte den här informationen dig?

Tack för att du bidrar!

Dina åsikter hjälper oss att bli bättre.

Respons

Observera att vi inte kan svara på några frågor här! Formuläret är endast till för att ge oss feedback på sidans innehåll. För frågor hänvisar vi till vårt medborgarkontor:
0481-45 000