20-11-05 Starta eget träff

Starta eget information och inspiration för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Oavsett om du har en unik affärsidé, har identifierat ett tomrum på marknaden eller om du ser en möjlighet att göra något bättre än de företag som redan finns på marknaden så bör du diskutera med erfarna rådgivare. Vi går igenom allmänna tips och information, om vad du ska tänka på och vad vi kan hjälpa till med. Du får möjlighet att ställa frågor och Du kan även passa på boka individuell rådgivning.Vi lotsar dig bland organisationer, aktörer och nätverk som du kan behöva.

På plats finns kommunens näringslivskontor, Nyföretagarcentrum samt representanter från andra företagsorganisationer

För vem: du som funderar på att starta eget företag eller redan har startat
Dag:  5/11

Var & när:
Fysisk träffen sker i Sliperiet Pukeberg Nybro kl 17.00-19.00 men du har också möjlighet att deltaga i Emmaboda  kl 14:30-16.00 om det passar bättre.

Digitalt kl 14.30

Vill du deltaga digitalt, så får du en länk mailad till dig men du måste anmäla dig via länken nedan.

Kostnad: Kostnadsfritt

Anmälan:  kalmarsundpromotion.se/foretagstraffar/

Vill du boka personlig rådgivning så hittar du kontaktuppgifterna  här

 

Datum för publicering | ändrad: 2020-09-14 | skapad: 2020-08-24

Aktiviteter för näringslivet

  20-11-05 Starta eget träff

Starta eget information och inspiration för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner [...]

  Smart Industri Kalmar län

SIK- Smart Industri Kalmar län, ett samarbete över hela länet genom organisationen IUC Kalmar län (Industriellt utvecklingscentrum). IUC har tilldelats [...]