Spontanansökan timvikariat – arbeta i äldreomsorg

Tycker du om att arbeta med stöd och service? Vill du ha variation i dina arbetsuppgifter? Vill du vara med och göra skillnad?

Vi är omsorgsförvaltningen i Nybro kommun
Omsorgsförvaltningen svarar för vård och omsorg i ordinärt och särskilt boende. Förvaltningen har drygt 500 anställda. Hos oss är det viktigt att ha kunden i fokus i alla lägen. Vi värderar teamarbete högt och att vi når våra mål tillsammans.

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar med att hjälpa människor med olika behov och förutsättningar att hantera sin vardag och ha ett meningsfullt liv. Arbetsuppgifterna varierar och ingen dag är den andra lik. Vår verksamhet pågår under veckans alla dagar och dygnets alla timmar.

Som timvikarie kommer du att med kort varsel hoppa in vid behov när den ordinarie personalen har planerad eller oplanerad frånvaro. Det är därför viktigt att du tycker om ett högt arbetstempo och att du har förmågan att anpassa dig utifrån olika situationer.

Det ställs inga krav på tidigare arbetslivserfarenhet, men för vissa tjänster inom hemtjänsten krävs B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du kommer att ha en betydande roll i våra kunders vardag.

Om dig
Känner du igen dig i något av följande?

 • Du har ett intresse för hälsa och människor.
 • Förmåga att ta egna initiativ och ansvar.
 • Är social och trivs med att arbeta i grupp.
 • Har goda kunskaper i det svenska språket.
 • Lätt för att kommunicera och är lyhörd för utmaningar.
 • Har positiv inställning och attityd i förändringsarbete.
 • Uppvisar mod och vågar tänka nytt.
 • Har vana av att använda dator/telefon som arbetsredskap.
 • Gillar att arbeta i en omväxlande och framtidsorienterad arbetsmiljö.
  Är serviceinriktad.
 • Vill alltid lära dig mer, till nytta för Äldreomsorgens verksamhet och för att utvecklas som person.

Låter det intressant?
Lämna din spontanansökan via länken nedanför. Vi hoppas att just du vill bidra med din vilja och kompetens till Äldreomsorgen. Urval och tillsättning sker löpande i mån av behov i verksamheten.

 Lämna din spontanansökan här

 

Datum för publicering | ändrad: 2019-09-12 | skapad: 2018-01-17

Lediga jobb, arbetssökande och studerande

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  Omsorgsutbildning ger arbete

Att arbeta inom omsorgsförvaltningen innebär att utföra viktiga uppdrag. Varje dag får du göra en verklig insats och hjälpa människor [...]

  Sommarpraktik 2019

Du som är skriven i Nybro kommun, och går i årskurs 9 på högstadiet alternativt årskurs 1 eller 2 på gymnasiet, kan nu söka sommarpraktik!

  Examensarbete

Är du student och ska skriva examensarbete/uppsats? Nybro kommun välkomnar dig som student att skriva ditt examensarbete hos oss. Syftet [...]

  Söker du personal?

I samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder vi dig som företagare en digital tjänst som hjälper dig att hitta det lämpligaste sättet [...]