Semestervikarie – Sveriges viktigaste jobb

Är du en av våra viktiga betydelsefulla sommarhjältar? Som gillar människor, är nyfiken och nytänkande. Och framför allt vill du ha roligt, utvecklas och arbeta med något som gör skillnad!

Vi behöver dig som vill arbeta inom omsorgen för äldre

Uppskattar du möten med människor och gillar god omvårdnad? Att få vara i en omväxlande arbetsmiljö där du får möjlighet att ta eget ansvar och prova nya utmaningar? Då är detta ett jobb för dig.

Din arbetsdag är fascinerande. Du arbetar antingen inom hemtjänsten. Där ger du olika sorters stöd så att den du hjälper kan leva ett så självständigt och tryggt liv som möjligt i sin egen bostad. Eller på äldreboende för äldre där du också ger ett kvalificerat vård och omsorgsstöd. Vårt fokus är alltid våra kunder och dina arbetsuppgifter utgår från det stöd som beviljats.

Ditt betydelsefulla engagemang medverkar till en viktig samhällsfunktion och du kommer att arbeta i en organisation där du utvecklas. Här finns olika möjligheter, oavsett om du vill ha ett sommarjobb här och nu, eller om du funderar på en karriär inom äldreomsorgen.

 Gör din ansökan – semestervikarier äldreomsorgen.

Vi söker omsorgsassistenter och personliga assistenter

Vill du växa och låta andra personer växa? Det handlar om att vara intresserad av att ge stöd och omsorg till personer som har olika funktionsvariationer med unika livssituationer.

Du ger motivation till vardagssysslor, personlig omsorg och bidrar till sociala kontakter. Det är ett härligt omväxlande och rejält stimulerande arbete.

Arbetsmiljön varierar. Du arbetar inom socialpsykiatrin, barnverksamheten, gruppbostaden, trapphusboendet, personlig assistans, mobila team och mobila team natt. Verksamheten pågår dygnet runt och varierar på de olika arbetsplatserna.

Har du ett genuint intresse för att arbeta med människor, kan arbeta självständigt samt har ett socialt och flexibelt förhållningssätt är det dig vi vill ha!

 Gör din ansökan – semestervikarier omsorgsassistenter/personliga assistenter

Vilket jobb passar dig?
 Sveriges Kommuner och Regioner – Passar du för Sveriges viktigaste jobb.

Här hittar du samtliga lediga tjänster hos oss
 Alla lediga jobb inom Nybro kommun

Datum för publicering | ändrad: 2020-05-06 | skapad: 2020-05-04

Lediga jobb, arbetssökande och studerande

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  Omsorgsutbildning ger arbete

Att arbeta inom omsorgsförvaltningen innebär att utföra viktiga uppdrag. Varje dag får du göra en verklig insats och hjälpa människor [...]

  Examensarbete

Är du student och ska skriva examensarbete/uppsats? Nybro kommun välkomnar dig som student att skriva ditt examensarbete hos oss. Syftet [...]

  Söker du personal?

I samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder vi dig som företagare en digital tjänst som hjälper dig att hitta det lämpligaste sättet [...]