Arbeta i kommunen – lediga jobb

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Socialsekreterare

Ekonomigruppen ska förstärka Arbetsmarknad/rehabgruppen. Tjänsten avser ett vikariat under föräldraledighet.

Ekonomienheten är indelad i Mottagningsgruppen, vars huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utreda, bedöma och besluta rätten till ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen. När ärendet är utrett och beslutat tar AMR över.

AMR (arbetsmarknad/rehabgruppen) består av en 1:e socialsekreterare samt 4 socialsekreterare som handlägger ekonomiskt bistånd, kartlägger, utreder arbetsförmåga samt driver rehabprocesser mot annan ersättning.

Tjänsten innebär att hitta vägar till självförsörjning, i första hand genom arbete eller studier, men även ersättning från annan myndighet om arbetsförmåga saknas.
I tjänsten ingår det att skapa samverkansallianser med andra myndigheter för att på så sätt arbeta optimalt med individen i centrum.

Som nyanställd erbjuder vi ett individuellt introduktionsprogram som stödjer dig i din yrkesroll. Du kommer även att få kontinuerligt stöd från arbetsledning och kollegor vid grupptillfällen varje vecka.

Du kommer att arbeta i en kunnig och engagerad arbetsgrupp som arbetar både individuellt och i team med stöd från nära arbetsledning.
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett väl etablerat arbetssätt.
Vi har Procapita som verksamhetssystem.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (6)

Webbredaktör: Erica Lirsjö | erica.lirsjo@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 28

Lediga jobb, arbetssökande och studerande

  Arbetsmarknadsenheten

Arbetsmarknadsenheten är ett stöd och en service för kommunens medborgare och verksamheter.

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  Omsorgsutbildning ger arbete

Att arbeta inom omsorgsförvaltningen innebär att utföra viktiga uppdrag. Varje dag får du göra en verklig insats och hjälpa människor [...]

  Sommarpraktik 2019

Du som är skriven i Nybro kommun, och går i årskurs 9 på högstadiet alternativt årskurs 1 eller 2 på gymnasiet, kan nu söka sommarpraktik!

  Examensarbete

Är du student och ska skriva examensarbete/uppsats? Nybro kommun välkomnar dig som student att skriva ditt examensarbete hos oss. Syftet [...]