Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Förskollärare Madesjö verksamhetsområde

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet och känner att du har möjligheten att driva pedagogiken framåt tillsammans med dina kollegor.
Vi lägger stor vikt vid barns lärande genom lek och vill att det lustfyllda lärandet ska genomsyra alla aktiviteter under dagen.
Du är engagerad och nyfiken och tar till vara barnens tankar och idéer och ger dem möjlighet till lärande i alla situationer.
Du är en positiv och glad person som har passion för förskolläraryrket. Du ser möjligheter istället för hinder och du ska vara engagerad och genuint intresserat av arbete med barn i alla åldrar.
Du skall ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling samt kunna utmana barnen och dig själv i en lärande verksamhet.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (9)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 28

Lediga jobb, arbetssökande och studerande

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  Omsorgsutbildning ger arbete

Att arbeta inom omsorgsförvaltningen innebär att utföra viktiga uppdrag. Varje dag får du göra en verklig insats och hjälpa människor [...]

  Examensarbete

Är du student och ska skriva examensarbete/uppsats? Nybro kommun välkomnar dig som student att skriva ditt examensarbete hos oss. Syftet [...]