Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Förskollärare Madesjö verksamhetsområde

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet och känner att du har möjligheten att driva pedagogiken framåt tillsammans med dina kollegor.
Vi lägger stor vikt vid barns lärande genom lek och vill att det lustfyllda lärandet ska genomsyra alla aktiviteter under dagen.
Du är engagerad och nyfiken och tar till vara barnens tankar och idéer och ger dem möjlighet till lärande i alla situationer.
Du är en positiv och glad person som har passion för förskolläraryrket. Du ser möjligheter istället för hinder och du ska vara engagerad och genuint intresserat av arbete med barn i alla åldrar.
Du skall ha ett reflekterande förhållningssätt till barns lärande och utveckling samt kunna utmana barnen och dig själv i en lärande verksamhet.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (8)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]