2017-10-12 Walk & Talk- tema boende

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man har möte inomhus. Det går i korthet ut på att man träffas, promenerar och nätverkar under ordnade former.

Ta chansen att knyta nya kontakter, träffa andra entreprenörer, politiker och tjänstemän och ta del av olika utvecklingsprojekt i kommunen. På vägen avnjuts en lättare frukost som vi bjuder på!

Tema: Boende
Exploateringschef Malin Ekstedt berättar om exploateringsprojekt som finns i centrala Nybro. Vi tar oss också en titt på Nybro Bostads senaste hus vid torget som är inflyttningsfärdigt. VD Sulev pull berättar lite kort om projektet och vad som står närmast i framtiden.

12 oktober kl 08.00-09.30- samling Balders Entré vid parkeringen

 

Aktiviteten är avgiftsfri men vi vill ha din anmälan på nedanstående formulär och ange på evenemang datum för deltagandet.

 

Anmälan Näringsliv

Datum för publicering | ändrad: 2017-09-22 | skapad: 2017-08-24
Webbredaktör: Maria Faltin | maria.faltin@nybro.se
Id: inlägg: 4117 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]