Öppna förskolan

Familjecentrum fyller 10 år. Vi firar det med olika aktiviteter vecka 12. Se program nedan:

  Familjecentrum fyller 10 år

Öppettider vecka 12: Vi har andra öppettider denna veckan. Måndag och fredag är det ordinarie öppettider. Öppettiderna resten av veckan framgår av informationsbladet ovan.

Loppis: Det blir loppis här på familjecentrum den 23/3 kl 17-19. Om du vill sälja så kan du boka bord kostnadsfritt på telefon 0481-450 51. Vi har begränsat antal platser, så först till kvarn….. Välkomna!

Öppna förskolan är en frivillig verksamhet, som är tänkt att vara en träffpunkt för barn och vuxna. Hit kan föräldrar eller andra vuxna med barn komma oavsett var i kommunen man bor.

Här kan barnen leka med varandra och med alla leksaker som finns. Här knyts nya kontakter både för barn och vuxna. För den som vill finns det alltid möjlighet att få måla, arbeta med lera eller på annat sätt omsätta sin fantasi.

Vi sjunger, lär oss ramsor, dansar och leker. Blir vi fikasugna finns det kaffe, te, saft och fralla till självkostnadspris. Du kan också ta med fika hemifrån.

På babycaféet träffas föräldrar med barn under 1 år. Vi har sång och rytmikstund. Vi utbyter erfarenheter och har kul tillsammans.

Välkomna!

Datum för publicering | ändrad: 2017-03-20 | skapad: 2014-10-25
Webbredaktör: Eva Johansson | eva.johansson@nybro.se
Id: inlägg: 881 - kategori: 95

Föräldrastöd

  Om våra insatser till föräldrar

Vi kan tillhandahålla ett flertal olika stödåtgärder. Med öppenvårdsinsatser menar vi sådan hjälp som vi kan ge på hemmaplan. Motsatsen, [...]

  Familjecentrum

Familjecentrum, på Linneavägen 16, är en samlad lokal som rymmer Mödrahälsovård, Barnhälsovård, Öppna förskolan, Ungdomsmottagningen och Föräldramottagningen. Öppna förskolan är [...]

  Föräldramottagning

Till föräldramottagningen kan du som förälder ringa anonymt för att rådgöra kring ditt barn och hur du kan göra för [...]

  Öppna förskolan

Familjecentrum fyller 10 år. Vi firar det med olika aktiviteter vecka 12. Se program nedan: Familjecentrum fyller 10 år Öppettider [...]