Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Förstelärare Ma/No i åk 4-6

Vi söker dig som är utbildad grundskolelärare med behörighet att undervisa Ma/No i åk 4-6. Du kommer att driva egen undervisning och ha ett nära samarbete med övriga pedagoger i verksamheten. Tjänstens exakta utformning bestämmer vi i samråd, men mentorskap är en del av uppdraget.

Som person har du ett tydligt ledarskap i klassrummet och en god struktur i din undervisning. Du har en välutvecklad pedagogisk förmåga som präglas av en god förståelse för hur barn och ungdomar tar till sig kunskap och om olika förutsättningar för lärande. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och har förmågan att sätta dig in i andra människors perspektiv. Du är trygg i dig själv och en positiv förebild.

Du har en god samarbetsförmåga i relation till såväl elever, kollegor som föräldrar. Du brinner skolutveckling och att utveckla skolan tillsammans med dina kollegor.

Det är meriterande om du har arbetat med formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och/ eller IKT i din undervisning.

Om vi bedömer att du uppfyller villkor och kvalifikationer för en Förstelärartjänst kan tjänsten istället att kunna förordnas som förstelärare. I samband med det kommer ett utvecklingsuppdrag formuleras tillsammans med den sökande. Om du är intresserad av detta ber vi dig skriva en särskild del i ansökan där du beskriver ett eller fler utvecklingsområden och hur du skulle vilja ut utveckla detta/dessa.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (25)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 28

Lediga jobb, arbetssökande och studerande

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  Omsorgsutbildning ger arbete

Att arbeta inom omsorgsförvaltningen innebär att utföra viktiga uppdrag. Varje dag får du göra en verklig insats och hjälpa människor [...]

  Examensarbete

Är du student och ska skriva examensarbete/uppsats? Nybro kommun välkomnar dig som student att skriva ditt examensarbete hos oss. Syftet [...]