Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Mark- och anläggningsprojektör

Vill du arbeta brett med att utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg - vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Nybro!
Som mark- och anläggningsprojektör arbetar du med projektering och utformning av lösningar inom väg och mark. Du dimensionerar och tar fram ritningsunderlag i de projekt du involveras i. Du är med och upprättar entreprenadhandlingar/förfrågningsunderlag inför upphandlingar.
Exempel på projekt är framtagande av gator, GC-vägar, parker m.m. i nya trafiklösningar, bostadsområden, stadsmiljöprojekt och verksamhetsområden. Du arbetar i flera projekt parallellt och har ett nära samarbete med förvaltningens beställare, arkitekter, kommunens utförarorganisation och externa entreprenörer.
Viss projektledning kan förekomma.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (13)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  2017-08-29 Walk & Talk

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man [...]