Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Omsorgsassistent i Demenspoolen

Som anställd i poolen har du ett utmanande och omväxlande arbete. Du får lära känna alla våra 37 omsorgstagare och dina kollegor skiftar.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor ge våra omsorgstagare en meningsfull vardag och ge dem den vård och omsorg de behöver. Andra förekommande arbetsuppgifter är dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

Förutom dig finns det ytterligare 3 engagerade kollegor i poolen. Ni lägger schema tillsammans. Årsarbetstid tillämpas, vilket gör att du har inflytande över din arbetstid. Det är arbete dag, kväll och varannan helg. Som kompensation för den flexibilitet som krävs i poolen ges ett lönetillägg motsvarande 2400 kr på en heltidstjänst.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (13)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  2017-08-29 Walk & Talk

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man [...]