Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Omsorgsassistent resurs daglig verksamhet

Vi söker en omsorgsassistent till daglig verksamhet.

Den dagliga verksamheten syftar till att skapa och tillhandahålla meningsfull sysselsättning för människor med funktionsnedsättning. Vi verkställer beslut enligt både LSS och SoL. Den dagliga verksamheten i Nybro kommun består av 7 olika verksamheter med varierande gruppstorlekar, innehåll och stödbehov. I vårt arbete möter vi många aktörer, vi erbjuder och utför service och tjänster internt i kommunen och till privata företagare.

Som resurs i den dagliga verksamheten arbetar du i samtliga 7 verksamheter. Du täcker upp för dina kolleger vid planerad ledighet samt sjukdom. Du som resurs tar emot samtal om sjukdom och ledigheter och planerar din arbetstid därefter. Du har att ett varierat och roligt arbete som kräver flexibilitet och en helhetssyn för verksamheten. Du är trygg i att kunna fatta egna beslut.
I rollen som omsorgsassistent och resurs är det viktigt att du är lyhörd samt är bra på att kommunicera och samarbeta, både med kollegor, samarbetspartners samt med nätverket kring brukaren. Som person behöver du vara lugn, stabil samt ha en trygghet i din specialistkunskap om målgruppen för att kunna ge brukarna ett gott bemötande samt kunna samverka med dina kollegor på ett gott sätt. Du tar ansvar för ditt arbete och har en god analytisk förmåga som du använder till att lösa problem som uppstår längs vägen. Du är förändringsbenägen och vill utveckla verksamheten. I rollen ingår arbetsuppgifter så som semesterplanering, schemaplanering och i vid mån av tid stötta kolleger i administrativa uppgifter samt i utvecklingsarbete.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (26)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  2017-06-01 Walk & Talk

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man [...]