Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Verksamhetschef Mark och Service

Vi söker dig som vill anta utmaningen att som verksamhetschef leda Mark och Service, en del av Nybro kommuns utförarverksamhet.

Som verksamhetschef för Mark och Service svarar du för styrning, ledning och utveckling av verksamheten med arbetssystem och -rutiner, personal, arbetsmiljö och ekonomi.

I uppdraget ingår att samarbeta med kollegor inom förvaltningen, knyta kontakter med politiker, kunder och leverantörer. Utöver detta förväntas du även att leda medelstora till mindre investeringsprojekt, samt att ansvara för inköp och erforderliga upphandlingar.

Ditt arbete kommer att präglas av att driva och utveckla verksamheten i linje med Nybro kommuns vision och uppsatta mål.

Du kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp och förväntas bidra till en aktiv utveckling inom hela förvaltningens uppdrag.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (26)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  2017-06-01 Walk & Talk

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man [...]