Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Modersmålslärare/studiehandledare

Arbetet består av modersmålsundervisning och studiehandledning i arabiska till elever i Nybro kommuns skolor. Det är önskvärt att kunna undervisa även på gymnasiet. Du samarbetar med andra kollegor och har undervisningsuppdrag på flera skolor.

Språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen är ett av kommunens högst prioriterade åtaganden. Vi ser modersmålsundervisning/studiehandledning och som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss.

Arbetet som lärare ställer krav på god samarbetsförmåga, att du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en vilja och ett stort intresse för att hjälpa eleven att nå sina mål. Du har lätt för att samarbeta med såväl elever, föräldrar som kollegor och du är en teamspelare.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (26)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  2017-06-01 Walk & Talk

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man [...]