Lediga jobb på kommunen

Här finner du alla jobb som finns lediga att söka hos oss på Nybro kommun just nu.

Mätningsingenjör

Du ingår i enheten Kart- och mät som med dig består av tre personer, teamet arbetar också nära kommunens GIS-strateg. I enhetens arbetsuppgifter ingår bland annat geodetisk mätning, kartframställning, förrättningsförberedelser och förvaltning av kartprodukter i kart- och GIS systemet Geosecma for ArcGIS. Till vårt förfogande har vi modern mätningsutrustning.

Du kommer att delta i fältarbetet med utstakningar och inmätningar. I arbetet ingår också att ta fram GIS produkter, göra beräkningsarbete med mera.

Omfattande interna och externa kontakter förutsätter att du har god samarbetsförmåga och god förmåga att förmedla information och dela med dig av din kunskap.

Samtliga medarbetare i administrativa verksamheten deltar i och ansvarar för vissa av kontorets administrativa uppgifter och bidrar till det gemensamma uppdraget.

 Läs mer om denna tjänst och skicka in din ansökan på Offentliga jobb

 

Lediga tjänster hos Nybro kommun (13)

Webbredaktör: Kenth Norrman | kenth.norrman@nybro.se
Id: inlägg: 105 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  2017-08-29 Walk & Talk

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man [...]