2017-08-29 Walk & Talk

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man har möte inomhus. Det går i korthet ut på att man träffas, promenerar och nätverkar under ordnade former.

Ta chansen att knyta nya kontakter, träffa andra entreprenörer, politiker och tjänstemän och ta del av olika utvecklingsprojekt i kommunen. På vägen avnjuts en lättare frukost som vi bjuder på!

 

29 augusti kl 08.00-09.30- samling utanför Balder och ”Stora Hotellet”

Tema: Utveckling av Linnea Sjöområdet och centrumorådet

Projektledare Frida Johansson berättar om det arbete som är uppstartat för att utreda vilka åtgärder som kan genomföras i Linnea sjöområdet för att göra det mera tillgängligt och attraktivt. Susanne Persson näringslivsutvecklare handel och besöksnäring berättar om arbetet som pågår inom handel och service för att utveckla centrum.

Aktiviteten är avgiftsfri men vi vill ha din anmälan på nedanstående formulär och ange på evenemang datum för deltagandet.

 

Anmälan Näringsliv

Datum för publicering | ändrad: 2017-06-21 | skapad: 2016-04-25
Webbredaktör: Maria Faltin | maria.faltin@nybro.se
Id: inlägg: 4117 - kategori: 6

Arbete & Näringsliv

  Handlingsplan för handel & service

Handelsstrategi för Nybro kommun antogs av kommunfullmäktige i oktober 2015. Handelsstrategin tillsammans med den fördjupade översiktsplanen för Nybro stad (2013), [...]

  Jobba på Nybro kommun

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att [...]

  2017-08-29 Walk & Talk

Filosofin med Walk and Talk är att man tänker mer kreativt när man är ute och går än när man [...]